Rolul organizatiilor neguvernamentale in cresterea eficacitatii administratiei publice centrale

0

Centrul de Resurse Juridice (CRJ) organizeaza conferinta privind modalitatile de imbunatatire a dialogului intre sectorul ONG si administratia publica centrala, inclusiv sistemul judiciar.

 Evenimentul isi propune analiza stadiului actual al cooperarii dintre ONG-uri si administratia centrala si/sau Parlament, sistemul judiciar, avand in vedere si contextul politic, marcat de declaratiile unor politicieni privind legitimitatea ONG-urilor si modalitatile de finantare a acestora.

Discutiile se vor concentra pe gradul de utilizare a mecanismelor de consultare cu sectorul ONG aflate la dispozitia primului-ministru, punctele tari si punctele slabe ale cooperarii, precum si oportunitatile si amenintarile la adresa unui dialog consistent pe temele de interes de pe agenda de politici publice.

In cadrul evenimentului va fi lansat manualul „Tehnici si proceduri de cooperare, consultare si advocacy intre ONG si autoritati publice”.

Evenimentul va avea loc vineri, 18 octombrie 2013, incepand cu ora 09.00, la Hotelul Royal (B-dul Mircea Voda nr. 28, Sector 3 – langa Tribunalul Municipiului Bucuresti), sala Mircea Voda.

Puteti confirma participarea pana in data de 16 octombrie 2013 la numarul de telefon 0723668808 sau email: [email protected] Persoana de contact: Radu Nicolae