S-a dat startul campionatului universitar de minifotbal– Bucuresti si Timisoara

0

Vineri la Bucuresti si Timisoara, s-a dat startul Campionatului Universitar de Minifotbal organizat de Student Sport, editia a IV-a. In perioada 06 martie – 07 mai, 24 de universitati din tara se vor intrece pentru titlul de campioana.

La festivitatea de deschidere de la Sala Polivalenta a Clubului Sportiv Dinamo Bucuresti au fost prezenti si au rostit un cuvant de incurajare studentilor Anton Hadar, prorector la Universitatii Politehnice Bucuresti, Alina Dumitru, antrenoare de judo, fosta campioana olimpica, Narcisa Lecuseanu, fosta jucatoare de handbal, Radu Timis Junior, reprezentant Cristim, Anca Babet, reprezentanta Aliantei Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania si Calin Ile, membru fondator Student Sport.
“Ma bucur ca in sfarsit s-a dat start acestei competiţii. Sper ca sala sa se umple si sa avem cat mai mulţi sportivi pentru ca sportul este esenţial, iar cel studenţesc trebuie sprijinit”, a spus campioana olimpica la judo, Alina Dumitru.

Festivitatea de la Bucuresti s-a incheiat cu un scurt meci demonstrativ de fotbal intre echipa Dolce Sport si echipa Student Sport. Datorita conditilor meteo nefavorabile, meciurile din Bucuresti ce urmau sa se desfasoare in continuare in aer liber, vor fi reprogramate saptamana viitoare, conform deciziei Comitetul de Organizare.

La Timisoara, au fost prezenti la deschidere Tiberiu Lajos, fost arbitru și vicepreședintele Federației Romane de Minifotbal, Nicolae Neguț, președintele secției de fotbal de la AS Politehnica și Paul Codrea, fost fotbalist si antrenorul celor de la ASU Poli. Trei jucatori actuali ai alb-violetilor si un fost jucator au participat in echipa Universitatii de Vest. ”Ma simt foarte bine, mai ales ca și eu sunt student, sunt inscris la masterat la Universitatea de Vest, la specializarea Management” a declarat Paul Codrea.

Rezultatele primei etape a grupei D sunt urmatoarele :  Universitatea de Vest Vasile Goldis Arad  vs. Universitatea de Vest Timisoara: 2-7, Universitatea Politehnica Timisoara vs. Universitatea din Oradea: 8-1 si UMF Timisoara vs. USAMV: Timisoara  1–1 .

Mai multe detalii despre campionat și Student Sport se afla pe site-ul organizației: www.studentsport.ro, sau pe pagina oficiala de Facebook: www.facebook.com/StudentSport.