Salvati muzica. Salvati arta

0

Fundatia Bright Light deruleaza proiectul “Salvati muzica. Salvati arta”, in cadrul caruia initiatorii isi propun: sprijinirea copiilor foarte talentati din punct de vedere artistic prin asigurarea costurilor de pregatire muzicala; desfasurarea anuala a campaniei ” Salvati muzica. Salvati arta” si infiintarea unei Academii de Muzica si Arte,  in cadrul careia vor studia atat elevi foarte talentati care au posibilitati financiare cat si tinerii care provin din medii defavorizate.

Anul acesta, campania de promovare a proiectului ” Salvati muzica. Salvati arta”, se va desfasura in data de 15 iunie in centrul vechi al Bucurestiului sub foma unui mars la care vor participa lautari si artisti de renume din Romania. Marsul va incepe la orele 18.30 din fata Bancii Nationale a Romaniei, Strada Lipscani si va continua in perimetru Eugen Carada si Smardan.

Campania isi propune de asemenea sa contribuie la constientizarea  publicului despre rolul romilor in cultura si arta. Mesajul transmis in cadrul campaniei de  anul acesta este: ” I am gypsy, I am proud”.