Saptamana Responsabilitatii – Da, putem!

0

In perioada 11 – 14 Mai 2011, Saga Business & Community va organiza, in parteneriat cu Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, evenimentul “Saptamana Responsabilitatii – Da, putem!”

Timp de patru zile, presedinti de companii, ministri, reprezentanti ai autoritatilor centrale, experti internationali din Marea Britanie, Belgia si Grecia, practicieni, reprezentanti ai societatii civile, jurnalisti vordezbate, vor face schimb de bune practici si mai ales vor pleca cu un plan de actiune actualizat din perspectiva acestui instrument de business.

Obiectivul Saptamanii Responsabilitatii, organizate in premiera in Romania,este acela de a determina, pe parcursul celor 4 zile, schimbarea abordarii modului in care privim si actionam in viata.

Un eveniment la inaltime, si nu unul la moda, dedicat profesionistilor, celor care vor sa faca excelenta in munca lor, in cadrul caruia conceptul de responsabilitate sociala corporatista este abordat intr-o maniera integrata, dedicand doua zile mediului de afaceri, care are puterea si interesul de a face schimbari, o zi ONG-urilor, care constituie o parte esentiala in operarea schimbarilor prin dedicarea si sprijinul cu care colaboreaza cu companiile si autoritatile si o zi voluntarului, atat ca expresie a Anului European al Voluntariatului, cat si ca subliniere a necesitatii imperioase a implicarii acestor actori pentru operarea de schimbari de durata in societate.

Ziua de 13 mai a fost dedicata in intregime organizatiilor neguvernamentale. Provocarile cu care se confrunta si  toolkitul celor care au reusit au fost prezentate in detaliu in cadrul acestei zile.

Ziua  de 14 mai este dedicata voluntariatului. ONG-urile au fost invitate sa isi faca  cunoscuta cauza si activitatea  printr-un stand cu materiale promotionale in foaierul Salii Radio, prin prezentarea voluntarilor si beneficiarilor implicati in proiecte si alte modalitati inedite de prezentare.

Inscrierile se fac la [email protected]