Sarbatoarea Copilariei si a mediului in Gradina Botanica

0

Descarcati Raportul Romania 2010. Sectorul neguvernamental – profil, tendinte, provocari  |  Inregistrati-va organizatia in Catalogul Societatii Civile!  |  Descarcati “Ghidul de identificare si adresare a nevoilor emergente ale copiilor din Romania”  |  Calendarul cursurilor FDSC  |  

dinpasiune-6446837

  ies-2300603

300x105-5706126

ypc-8575809

logo_rs-1673583

elsa_romania-8828826

Data: 1-06-2011

Asociatia Team Work in parteneriat cu Gradina Botanica Dimitrie Brandza a Universitatii din Bucuresti  organizeaza duminica, 5 iunie 2011, cea de-a sasea editie a programului vanatoarea de comori,  in cadrul evenimentului Gradina Copilului si a Parintelui.

Parinti si copii sunt asteptati sa parcurga drumul catre comoara, intampinati de personaje de poveste care le vor oferi indicii ajutatoare, in schimbul raspunsurilor corecte la cateva intrebari legate de natura (intrebarile sunt adaptate fiecarei categorii de varsta si unele sunt adresate chiar si parintilor).

Scopul acestui eveniment este sa stimuleze curiozitatea copiilor fata de natura, dar si sa intareasca legatura pe care o au cu parintii prin participarea impreuna la concurs. De asemenea, trupa de teatru Clopotel le-a pregatit celor mici piesa Vrajitoarea Pacalita, ce va fi pusa in scena incepand cu ora 12.30. Aventura se va desfasura intre orele 10.00 si 16.00, iar inscrierile se fac non-stop in intervalul 10:00 – 15:30 la intrarea in gradina.

In cadrul evenimentului cei mici vor putea participa si la diverse activitati eco-educative in Gradina Bunicii, un proiect organizat de Team Work in parteneriat cu Gradina Botanica Dimitrie Brandza a Universitatii din Bucuresti si finantat de Fundatia pentru Parteneriat si MOL Romania in cadrul programului “Spatii Verzi”. Activitatile derulate in cadrul proiectului beneficiaza si de sprijinul BRD Groupe Socit Generale, in calitate de sponsor. Scopul proiectului este de a amenaja in Gradina Botanica o mica gradina traditionala romaneasca in care vizitatorii sa poata cunoaste direct si contextualizat soiuri si varietati de plante cultivate de obicei in gradinile de la tara, un spatiu tot mai putin cunoscut atat copiilor, cat si adultilor din mediul urban.

Asociatia E31 Pentru Viitor organizeaza expozitia “Creativ!Inovativ!” Oameni din intreaga lume se alatura pentru o lume mai pacifica Atelierul de scenarii «ONG 2020» la Universitatea de Vara Societal WWF aduce universul padurii la Bucuresti Mall si Plaza Romania Conferinta “Economia sociala, Trend sau Realitate” Tabara BIO Camp sustine potentialul adolescentilor Sprijin pentru revenirea pe piata muncii si integrarea in societate a persoanelor care au fost private de libertate “Festivalul Tanarului Dansator – Mangalia Romania 2012” la cea de-a V-a editie Intelegerea si rezolvarea problemelor globale intr-un parteneriat international FanFest 2012: pre-eventuri si o noua pagina web

Servicii juridice pro bono pentru ONG-urile din Romania

sigla_civic_color_jpeg-5483946

logo_societal-7877884

nonguv-8535767