Sesiune interactiva de informare si dezbatere dedicata Grupurilor de Actiune Locala selectate in 2012

0

Asociatia CENTRIUM organizeaza in 12 ianuarie 2013 in satul Simon, comuna Bran, judetul Brasov, sesiunea interactiva de informare si dezbatere “Bune practici pentru planificarea activitatilor si a intocmirii bugetului pentru primul an contractual, pentru Grupurile de Actiune Locala (GAL) selectate in 2012”.

Grupul tinta al evenimentului il reprezinta presedintii sau directorii executivi ai celor 82 de GAL-uri selectate in 2012. Din partea unui GAL poate participa o singura persoana, presedintele sau directorul executiv. Dorim sa sprijinim echipele de implementare ale GAL-urilor noi, care nu au inca resurse umane proprii cu experienta in implementarea de Planuri Locale de Dezvoltare.

Moderatorii evenimentului sunt Radu Aurel si Zsejki Iuliu, experti dezvoltare rurala ai Asociatiei CENTRIUM.

Nu se percepe nici o taxa de participare din partea organizatorului. Transportul, cazarea si masa cad in sarcina fiecarui participant.

Pe www.centrium.ro, la rubrica Anunturi, sunt disponibile detalii cu privire la agenda evenimentului si la serviciile de cazare si masa.

Pentru inscriere si alte detalii cu privire la sesiunea de informare: Radu Aurel, telefon 0723 303.556, e-mail [email protected], [email protected]