SNSPA Internship Fair, targ de internshipuri pentru studenti

0

In perioada 26-27 aprilie 2013,  Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative, prin intermediul Centrului de Consiliere si Orientare Profesionala (CeCOP), organizeaza cea de-a treia editie a SNSPA Internship Fair, targ de internshipuri dedicat studentilor din Bucuresti, desfasurat la Biblioteca Academiei Romane.

SNSPA Internship Fair este un proiect care faciliteaza accesul studentilor la internshipuri din domenii precum publicitate, comunicare si relatii publice, stiinte politice, relatii internationale, management sau administratie publica. Exprimand preocuparea pentru nivelul de angajabilitate pe piata muncii, acest targ ofera studentilor oportunitatea de a intra in contact cu organizatii, institutii si companii pentru a-si gasi un internship unde sa puna in practica elementele de baza invatate in facultate, dar si pentru a dezvolta competente conexe si a capata experienta pentru a-si incepe o cariera de succes. Cea de-a treia editie a SNSPA Internship Fair aduce programe de internshipuri la firme si companii de prestigiu, printre care:  Bortun-Olteanu, Unilever, Grupul Editorial Tritonic, Editura Humanitas.

Pe langa targul propriu-zis, vor avea loc si conferinte si workshopuri pe teme aferente domeniilor precizate. Mai mult, sambata, 27 aprilie, va avea loc Biblioteca Vie, unde studentii pot interactiona cu specialisti din domeniul comunicarii. Tot sambata, cunoscutul om de afaceri Niels Schneker va sustine un workshop pe tema „Ferma de oportunitati numita Romania”.

Standurile companiilor/institutiilor vor fi deschise pe parcursul celor doua zile, in intervalul orar 10:00- 16:00. Deschiderea oficiala a targului va avea loc vineri, 26 aprilie, de la ora 10.30. Informatii suplimentare, inclusiv despre programul si partenerii evenimentului puteti gasi accesand blogul cecop.snspa.ro/sif sau pagina de Facebook: facebook.com/sifcecop

follow_stiriong-4932192

`