“Solidaritate pentru caritate. Sprijina un vis frumos”

0

Evenimentul caritabil in cadrul proiectului “Socec.net - reteaua economiei sociale”, la care au participat Asociatiile “Lemniko”- fabrica de jucarii din lemn si “Mai verde mai curat”, a fost sustinut de catre Consiliul Judetean Ilfov. Totodata, au salutat initiativa acestor asociatii si li s-au alaturat Scoala “Little Genius” si Scoala nr. 54 din Bucuresti.

In pragul Sarbatorilor de Iarna fiecare om se gandeste la bucuria pe care o simte atunci cand primeste si daruieste ceva celor dragi. Din pacate nu toti copiii au o familie in care sa simta spiritul Craciunului. Pentru ca am dorit sa-i facem fericiti macar pe unii dintre ei, vineri, 18 decembrie, incepand cu orele 11:00, le-am oferit copiilor din Centrul de Plasament nr. 6 din Voluntari o serbare de Craciun.

Serbarea a cuprins un program artistic de dansuri si cantece realizat de copiii scolilor din Bucuresti, o piesa de teatru interactiva sustinuta de trupa “Istetilă” si momente de dresaj canin. La final, in jurul bradului impodobit, copiilor din Centru de Plasament le-au fost inmanate cadouri de la reprezentantii Asociatiei “LEMNIKO” si de la elevii celor doua scoli. Reprezentantii asociatiei “MAI VERDE, MAI CURAT” au pregatit o surpriza pentru cei mici si, impreuna, au plantat doi braduti in curtea Centrului de Plasament, infrumusetand astfel gradina.

Prin participarea la acest eveniment, fiecare a incercat sa aduca bucurie in sufletele copiilor si sa le arate ca pot avea incredere in cei din jurul lor, ca intotdeauna exista persoane carora le pasa si ii sustin pe cei care au nevoie de putin ajutor.

Impreuna facem fapte bune si aducem zambete pe chipurile copiilor !