Start Up Your Idea – editia a treia

0

Elevator pitch, model de business, inovatie, strategie de marketing sunt toate concepte cu care te-ai familiarizat, dar inca ai nevoie de sfaturi pentru a crea un plan de afaceri viabil. Daca ai o idee de start-up, dar inca fara un plan de afaceri bine conturat, GRASP te provoaca la un nou start la cea de-a treia editie Start Up Your Idea.

Alaturi de antreprenori de succes precum Peter Barta (Director Executiv Fundatia Post Privatizare) Denes Lenard (fondator si Director & Client Service Webfoo) si Mihai Marga (fondator si Director de Creatie Webfoo) vei testa viabilitatea ideii tale si o vei transforma intr-un business plan solid.

De-a lungul celor trei zile, vei dezbate, construi si iti vei vinde conceptul, iar la final vei pleca cu un model de afacere „ready to use”.

Trimite pana pe 10 iulie 2012 (inclusiv), un CV si ideea ta de start-up dezvoltata pe schema din documentul atasat, la adresa [email protected]

Dupa terminarea programului, vei intra in comunitatea Start Up Your Idea. Pe langa cele doua sesiuni anuale de worshopuri, programul presupune intalniri periodice cu toti participantii editiilor precedente si un sistem de mentoring care sa-i ajute pe tinerii antreprenori sa implementeze ideea de start-up.

Este incurajata participarea la eveniment a echipelor de 2, maxim 3 fondatori pe o idee. Participantii cu start-up-uri individuale sunt, de asemenea, eligibili. De asemenea, aceasta editie a programului incurajeaza idei din domeniul antreprenoriatului social: idei de start-up-uri atat pentru profit, cat si non-profit, care reprezinta o inovatie majora si care au un impact pozitiv asupra comunitatilor in care se desfasoara.

Taxa de participare la eveniment este de 250 RON/persoana si include masa, cazarea si materialele de training.

Primele doua editii Start Up Your Idea au adus impreuna 18 idei din educatie, coaching&training, turism, IT, antreprenoriat social, film, consultanta cu antreprenori ca Adrian Amariei, CEO & Fondator Axonite, Simona Baciu, Presedinte Scoala Internationala Cluj, Peter Barta, Director Executiv Fundatia Post-Privatizare, Dan Dimancescu, CEO & Presedinte BEH, LLC, Florica Neagu, Director Judetean BCR Prahova, Ovidiu Sandor, CEO ModaTim Investment.