Student Career Path 2012 – “TU alegi destinatia finala!”

0

Clubul Liderii Mileniului Trei lanseaza cea de-a treia editie a programului “Student Career Path” la Bucuresti, care se desfasoara in perioada 16 aprilie – 12 mai 2012.

Proiectul educational Student Career Path 2012: “TU alegi destinatia finala!” are drept scop incurajarea si indrumarea elevilor din clasele a XI-a si a XII-a din liceele din Bucuresti si din tara in alegerea facultatii si a carierei in acord cu aspiratile vocationale, cu abilitatile personale, prin implicarea in activitati si prin interactiunea pe tot parcusul programului cu studenti, asistenti si profesori universitari, astfel incât, la final, participantii sa decida responsabil si constient asupra viitorului lor educational si profesional.

Anul acesta, elevii inscrisi vor lucra la stabilirea propriile obiectivele, isi vor descoperi punctele forte, vor fi indrumati in luarea decizilor. Mai mult, liceeni au la dispozitie 5 zile in care viziteaza facultatile din Bucuresti dorite si in care participa la cursuri cu ajutorul studentilor voluntari din organizatii studentesti.

Calendarul evenimentului:

16 – 27 aprilie: inscrieri participanti si voluntari

30 aprilie:      anuntare rezultatelor

5 – 6 mai:         training participanti si voluntari

7 – 11 mai:     participare la cursuri si familiarizarea cu mediul academic

12 mai:          dezbatere – “Cum valorific oportunitatile din facultate?”

La eveniment vor mai fi prezenti: un trainer care va dezvolta activitatile dedicate participantilor si trei invitati speciali din domenii profesionale diferite care vor modera dezbaterea finala.

Participarea la programul Student Career Path – “TU alegi destinatia finala!” este gratuita.

Inscrierile se fac prin completarea formularului aflat pe blog:

http://studentcareerpath.wordpress.com/2012/04/16/formularul-de-inscriere/