Succes pentru Romania

0

„Succes pentru Romania” este prima conferinta care isi propune promovarea succesului bazat pe principii si valori, precum si accentuarea conceptului ca doar impreuna suntem mai puternici. „Succes pentru Romania” isi propune sa creeze si sa sustina o comunitate de tineri profesionisti. Pentru o dezvoltare continua, tinerii au nevoie de sustinerea unui mentor care sa le indrume pasii catre succes, de aceea „Succes pentru Romania” isi doreste sa fie promotorul educarii si sustinerii unei tinere generatii de elita.

Conferinta „Succes pentru Romania” se adreseaza studentilor care isi doresc o cariera profesionala solida, tinerilor care vor sa-si faca o afacere intr-o tara ca afara si nu in ultimul rand antreprenorilor care isi doresc sa exceleze participand la crearea unei comunitati de oameni de succes. Sambata 17 noiembrie 2012 CONSTRUIM VIITORUL IMPREUNA cu: Nader ASHCHI, Marius GHENEA, Péter BARTA, Rucsandra HUREZEANU si Sergiu BIRIS. Programul conferintei va incepe la ora 09.00 la Crystal Palace Ballrooms, Sala Atena, adresa Calea Rahovei 198A, Sector 5, Bucuresti.

Biletele pot fi achizitionate prin My Ticket si in reteaua magazinelor partenere. Detalii si pachetele de bilete le gasiti aici www.succespentruromania.ro. Iar pentru ca ne dorim o schimbare pozitiva in societate, oferim 100 de bilete gratuite tinerilor cu posibilitati reduse, detalii aici.