Tabara zonala Handmade, editia a II-a incepe miercuri la Ocna Sibiului

0

Editia a II-a a taberei zonale Handmade va strange 20 de tineri din judetele Brasov si Sibiu la Ocna Sibiului pentru o saptamana interactiva destinata artelor vizuale si publicitatii. Proiectul este organizat de Asociatia Colors in parteneriat cu ALEG Sibiu si Reteaua CAN Brasov si este finantat de catre Ministerul Tineretului si Sportului prin Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Sibiu.

Pentru al doilea an consecutiv tinerii participanti la tabara vor avea ocazia sa se familiarizeze cu artele vizuale si tehnici asociate, sa-si dezvolte creativitatea si abilitatile handmade, dar si sa petreaca vacanta de vara intr-un mod activ si creativ. La editia din acest an organizatorii au pregatit ateliere care folosesc tehnici precum pictura, benzile desenate sau artele textile, dar si multe activitati interesante (campionate sportive si multe jocuri). De asemenea tinerii vor avea ocazia sa discute despre ultimele modificari ale Legii voluntariatului si sa pregateasca o campanie de promovare a voluntariatului in randul egalilor lor, care va fi implementata in aceasta toamna, in cele doua judete.

Participantii au fost selectati din randul celor interesati de handmade, cu experienta anterioara in voluntariat, fiind totodata o modalitate de a-i motiva pentru a se implica in activitati si in anul care vine.

Proiectul este totodata un schimb de experienta intre tineri din doua orase similare din punct de vedere al activitatilor de tineret si o modalitate de a genera idei pentru a colora viata egalilor lor pentru anul 2015.

Produsele taberei vor fi expuse in cadrul unei expozitii deschisa publicului, la Centrul de agrement din Ocna Sibiului, in cursul zilei de luni, 25 august.

Pentru actualizari ale programului consultati plinideidei.ro .