Targ de ONGuri in Piata Marii Adunari Nationale

0

Descarcati Raportul Romania 2010. Sectorul neguvernamental – profil, tendinte, provocari  |  Inregistrati-va organizatia in Catalogul Societatii Civile!  |  Descarcati “Ghidul de identificare si adresare a nevoilor emergente ale copiilor din Romania”  |  Calendarul cursurilor FDSC  |  

dinpasiune-8478056

eventubebig-6065442

Data: 20-04-2011

Ieri, 19 aprilie a.c. a avut loc in Piata Marii Adunari Nationale, Targul ONG-urilor. La eveniment au participat 20 de ONG-uri din Chisinau si din alte localitati.

Targul ONG-urilor a pus in evidenta ce reprezinta un ONG, cum este viata de zi cu zi a acestora si cum munca lor aduce beneficii cetatenilor. La Targ, activitatile ONG-urilor au fost prezentate prin intermediul brosurilor, fotografiilor si posterelor afisate pe standuri. Voluntarii si angajatii ONG-urilor au raspuns la intrebari despre activitatea organizatiilor si cum acestea ajuta moldovenii in depasirea problemelor sociale si civice.

Targul ONG a fost desfasurat in cadrul Saptamani Nationale a Voluntariatului «Hai in gasca voluntarilor!», fiind una dintre activitatile tematice organizate de catre Coalitia pentru Promovarea Legii si Activitatilor de Voluntariat, si este finantat de USAID, prin intermediul Programului AED Consolidarea Societatii Civile in Moldova (MCSSP).

Targul ONG-urilor a fost organizat cu ajutorul Agentiei SUA pentru Dezvoltare Internationala (USAID), in cadrul Programului AED Consolidarea Societatii Civile in Moldova (MCSSP).

Au inceput inscrierile la Romanian Public Relations Award S-au deschis inscrierile la Brasov Business Days! Raed Arafat, Melania Medeleanu si Adrian Despot sustin campania ONGFest – Targul Economiei Sociale ALTFEM – campanie pentru schimbarea imaginii femeii in societate Gala egalitatii de sanse Maratonul autismului -campanie nationala dedicata adolescentilor si adultilor cu autism din Romania Se da startul editiei a II-a a Targului National al Unitatilor Protejate! Concursuri cu ocazia Zilei Internationale a Marii Negre editia 2011 Celebrate voices, celebrate languages Primul Congres al Tinerilor Romani de Pretutindeni

ONGFest – Targul Economiei Sociale 2011

logo_societal-5103162