Targul organizatiilor neguvernamentale „Impreuna pentru comunitate”

0

In perioada 5 – 12 mai 2012, Asociatia Divers organizeaza Targul organizatiilor neguvernamentale „Impreuna pentru comunitate”, editia a X-a, avand ca tematica centrala dezvoltarea retelelor profesionale ONG in judetul Mures si participarea ONG-urilor muresene in retele profesionale nationale si internationale.

Targul ONG doreste sa ofere un cadru adecvat prin care organizatiile neguvernamentale din domenii foarte diferite de activitate pot sa interactioneze, o data pe an, aratand comunitatii oferta de servicii sau alte tipuri de activitati, respectiv atragand voluntari si 2% din impozitul pe venit al membrilor comunitatii.

Inscrierile de participare se primesc pana cel tarziu in data de 2 mai 2012 ora 12.00. Informatii actualizate si fisa de inscriere se gasesc pe www.divers.org.ro.

Participarea este gratuita, fiecare organizatie trebuie insa sa contribuie cu un obiect care sa fie dat ulterior ca si premiu la unul din concursurile organizate in cadrul Targului, respectiv sa contribuie cu produse la bufetul servit la Balul ONG.

Inscrierile se vor trimite la:

Cardei Elena, [email protected], Tel/Fax: 0265-311727

Cu propuneri de activitati si parteneriate va rugam sa va adresati:

Koreck Maria, [email protected], Tel/Fax: 0265-311727