Training online gratuit pentru ONG-uri: Cum imi aleg banca daca sunt ONG?

0

TechSoup Romania, cu sprijinul ING Bank, organizeaza un nou training online in cadrul programului “Educatie Financiara pentru ONG-uri”, pe 25 septembrie, incepand cu orele 18:00, exclusiv pentru organizatiile neguvernamentale.

Trainingul vizeaza familiarizarea cursantilor cu notiuni bancare menite sa le usureze luarea deciziilor financiare si eficientizarea costurilor pentru organizatiile lor neguvernamentale. Astfel, Olimpia Gheorghe (Manager Business Support, Analytics & Policies) si Andreea Stoica (Head Of Region, Bucharest 3), voluntarele ING Bank care vor sustine trainingul, vor raspunde la intrebari precum:

  • Care sunt cele mai intalnite comisioane bancare?
  • Cum analizezi costurile bancare in functie de nevoile organizatiei tale?
  • Cele mai bune intrebari pe care trebuie sa le adresezi bancii tale.

Participarea la training este gratuita si deschisa oricarei organizatii neguvernamentale membre in comunitatea TechSoup. Orice ONG se poate alatura comunitatii TechSoup, gratuit, in doar cativa pasi: https://www.techsoup.ro/inscriere-ong-in-comunitatea-techsoup.

Organizatiile neguvernamentale care participa sau urmaresc toate cele 4 webinarii ale programului “Educatie Financiara pentru ONG-uri” vor intra in selectia pentru consultanta de la voluntari ING Bank.

Proiectul Educatie Financiara pentru ONG-uri este organizat de TechSoup Romania, cu sprijinul ING Bank. Educatie Financiara pentru ONG-uri este un program de invatare prin traininguri online, articole si infografice realizate de voluntarii ING Bank pentru ONG-uri, astfel incat acestea sa devina mai eficiente, sa navigheze mai usor printre instrumentele de planificare si raportare financiara si sa administreze mai simplu relatia cu banca.

10 organizatii absolvente ale proiectului vor realiza impreuna cu voluntari ING Bank o strategie de integrare a instrumentelor financiare online in activitatea lor curenta de management financiar sau de raportare a organizatiilor lor, pe care o vor implementa si urmari timp de 3 luni cu ajutorul ING Bank. (A.D.).