Un Forum “despre Initiativa” la Sambata de Sus

0

Tinerii cu varste cuprinse intre 18 si 30 ani sunt invitati sa participe la Forumul “Tinerete si Speranta”, cu tema “despre Initiativa”, organizat de catre Asociatia Ortodoxa pentru o Lume Noua. Forumul va avea loc intre 23-29 iulie 2012, in cadrul Academiei de la Manastirea Sambata de Sus, jud. Brasov.

Aceasta tabara este organizata in fiecare an si are ca scop sensibilizarea tinerilor catre valorile crestine si mai ales umane.

Pentru sufletul si dorintele fiecaruia, an de an, prieteni fata de prieteni, organizatorii propun participantilor in Forumul „Tinerete si Speranta” mai multe ateliere: creative (grafica, bricolaj, comunicare), artistice (teatru, pictura pe sticla, chitara, traditii populare), tematice (ortodoxie si ecumenism, religie si sport, problemele tinerilor, muzica ai oralitate), sportive (fotbal, badmington, ciclism, drumetie pe munte).

Atmosfera in Forumul de la Sambata de Sus este creata pentru fiecare participant in parte. Astfel, fiecare tanar poate participa la slujba, sa se intalneasca cu personalitatile invitate in forum, sa isi faca noi prieteni, sa isi manifeste libertatea de expresie si respectul fata de ceilalti participanti si fata de comunitatea monahala care gazduieste forumul. Nu lipsesc caietele de cantece, focul de tabara, drumetiile, jocurile si atmosfera placuta.

 Costul forumului este de 300 lei/persoana si include: transport de la gara Voila la Manastirea Sambata de Sus (dus – intors), cazare, masa si ateliere.

Pentru inscrierea la Forum si alte detalii consultati website-ul: www.aoln.ro.