Important! Pentru aplicantii la Schema de grant pentru parteneriate!

0

Azi, 20 august, a fost publicata pe site-ul FDSC o noua serie de intrebari relevante si raspunsurile la acestea pentru potentialii solicitanti in cadrul Schemei de grant pentru parteneriate, Programul de Cooperare Elvetiano-Roman. Aceasta selectie a celor mai frecvente intrebari primite atat in urma sesiunilor de informare realizate in tara, cat si prin e-mail si telefon este realizata pentru a veni in intampinarea celor care intentioneaza sa aplice in cadrul Schemei  de grant.

Proiectele din cadrul Fondului Tematic pentru Parteneriate si Experti, Programul de Cooperare Elvetiano-Roman sunt asteptate la sediul FDSC pana pe data de 23 august ora 17.00.

Locatia exacta a sediului FDSC este Nerva Traian nr. 21, sector 3, cod postal 031044 Bucuresti vezi harta.

Cererile de finantare primite dupa expirarea termenului limita vor fi respinse automat, chiar daca stampila postei indica o data anterioara termenului limita sau daca depasirea termenului limita este cauzata de serviciul de curierat.

Reamintim potentialilor solicitanti ca dosarul cererii de finantare trebuie depus in 4 (patru) exemplare tiparite (1 original si 3 copii), impreuna cu o copie electronica (de ex. CD) care cuprinde toate documentele dosarului cererii de finantare. Fiecare exemplar din cele 4 poate fi cuprins in cate un dosar (de preferat dosar de plastic cu sina), iar toate acestea se vor introduce intr-un singur plic/colet sigilat.

Dosarul cererii de finantare va fi depus intr-un plic/colet sigilat, prin posta recomandata, curier sau depunere personala.

Atragem atentia asupra semnarii de catre reprezentantul legal a dosarului cererii de finantare in toate sectiunile mentionate in acest sens.

Exteriorul plicului/ coletului trebuie sa contina urmatoarele informatii:

Swiss-Romanian Cooperation Programme

Thematic Fund Partnership and Expert Fund, Partnership Block Grant

Applicant :

Title of the project:

Type of Grant:

Not to be opened before the opening session

Un solicitant poate depune doar 1 (una) cerere de finantare (fie pentru granturi mici, fie pentru granturi mari).

Reamintim rugamintea adresata solicitantilor de a citi cu atentie si in totalitate Ghidul solicitantilor, de a completa toate Anexele (formularul Cererii de finantare, Bugetul proiectului, Declaratia de eligibilitate etc.) si de a atasa toate documentele cerute (vezi lista de la punctul 3.2 din prezentul Ghid al solicitantilor).