Stadiul evaluarii proiectelor – Programul de Cooperare Elvetiano-Roman – Schema de grant pentru Parteneriate, runda I, 2012

0

Procesul de evaluare a primei runde de finantare in cadrul  Programului de Cooperare Elvetiano–Roman, Schema de grant pentru Parteneriate, este in continuare in derulare.

Rezultatele finale ale evaluarii se preconizeaza a fi publicate la finalul lunii februarie. Data a publicarii rezultatelor va fi anuntata in momentul in care se va stabili data intalnirii Comitetului de selectie, care va lua decizia finala.

Consortiul format din KEK-CDC Consultants (www.kek.ch), Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile (www.fdsc.ro) si Fundatia pentru Parteneriat (www.repf.ro) a fost selectat ca fiind Organismul Intermediar Elvetian pentru administrarea Fondului Tematic pentru Parteneriate si Experți. Schema de grant pentru Parteneriate reprezinta un instrument din cadrul Fondului Tematic pentru Parteneriate si Experți (FT PE).

Cererea de propuneri de proiecte lansata pe 21 mai 2012 si care a avut termen limita pentru depunerea dosarelor cererilor de finantare 23 august 2012, are ca obiectiv promovarea si consolidarea parteneriatelor institutionale dintre partenerii romani si elvetieni, pentru a contribui la solutionarea provocarilor specifice dezvoltarii, la intarirea capacitatii si structurilor partenerilor institutionali romani, pentru a beneficia de valoarea adaugata elvetiana si a contribui la intarirea parteneriatelor.

Prin intermediul Schemei de grant sunt puse la dispozitia organizatiilor 2.500.000 CHF.

capture-4439771