„Crestem Impreuna – Growing Together”

0

In cursul lunii august, grupul informal format  din Camelia  Acxinte, Alina Arama, Florina Crudu, Paula Axinte, Alexandru Nitu, Andrei Axinte va desfasura la Scoala Horlesti, proiectul „Crestem Impreuna – Growing Together”, proiect socio – educational finantat de Uniunea Europeana prin Programul Tineret in Actiune, Actiunea 1.2. Initiative ale Tinerilor.

Evenimentul se adreseaza tinerilor dezavantajati din mediul rural ( 7- 25 ani)  si isi propune sa contribuie la dezvoltarea personala, emotionala si fizica a acestora prin intermediul atelierelor de arta combinata.

In cadrul proiectului se vor desfasura sase ateliere, acestea fiind: dans, jocuri, povesti si teatru, lucru manual, muzica, pictura. Atelierele vor avea ca finalitate punerea in scena a unui festival, in care se vor regasi o mare parte din rezultatele proiectului.

„Growing Together”  este un proiect deosebit de ambitios prin intermediul caruia ne propunem sa realizam o schimbare pozitiva in atitudinea si viata copiilor din mediul rural. Credem cu tarie in puterea de transformare prin educatie non-formala  si de aceea mobilizam toate resursele la care avem acces pentru a duce la bun sfarsit un proiect sustenabil si de calitate” a declarat Camelia Acxinte, managerul proiectului.

Grupul informal Growing Together are drept scop promovarea intereselor tineretului pe plan social, cultural, educational, sportiv, economic. Altfel spus doresc sa-si promoveze generatia.

Membrii organizatiei sunt tineri cu preocupari diferite, dar cu un punct comun si anume vointa de a dovedi ca tinerii pot reusi prin forte proprii, ca pot crea un mediu unde isi pot manifesta si dezvolta aptitudinile si personalitatea.