ACT: Actioneaza, Comunica, Transforma

0

Asociatia Clubul Liderii Mileniului Trei in parteneriat cu Asociatia Adamos deruleaza in perioada 15 noiembrie 2012 – 1 martie 2013 proiectul ACT: Actioneaza, Comunica, Transforma cu sprijinul financiar al Raiffeisen Bank prin programul de granturi RaiffeisenComunitati. Acest proiect se adreseaza liceenilor din orasele Zalau si Calarasi.

Scopul proiectului il reprezinta dezvoltarea unui set nou de aptitudini si competente – comunicare, lucru in echipa, gandire strategica, negociere, creativitate – care sa aduca schimbari pozitive pentru tanara generatie in viitor atat in viata sociala, cat si in cariera profesionala.

Obiectivele proiectului:

  • Dezvoltarea de competente „soft” si transferabile, cat si abilitati de leadership civic pentru 60 de elevi de liceu din orasele Zalau si Calarasi, din care 5% sa fie copii ai angajatilor Raiffeisen Bank;
  • Construirea de experiente practice pentru participanti in vederea utilizarii competentelor si abilitatilor dobandite cu scopul comunicarii intr-un mod original si inovator a viziunii lor asupra comunitatii;
  • Cresterea gradului de sensibilizare si implicare a comunitatii in sprijinirea initiativelor tinerilor prin intermediul promovarii proiectului de echipa, realizat de elevi.

Organizatorii isi propun ca prin acest proiect sa ofere oportunitatea tinerilor sa caute solutii pentru aspecte ale vietii care ii afecteaza si sa deschida canale noi de comunicare intre decidenti si tineri. Cel mai important, ei vor sublinia cum tinerii pot sa-si faca opiniile auzite astfel incat sa fie luate in seama.

Pentru informatii suplimentare va invitam sa accesati pagina web a proiectului: http://leaderact.wordpress.com