Apel de inscriere a bibliotecilor publice in proiectul Raftul cu Iintiativa

0

Pro Vobis si ANBPR invita bibliotecile publice din Romania sa se inscrie in procesul de selectie pentru proiectul Raftul cu initiativa, in cadrul caruia vor fi oferite unui numar de 15 biblioteci interventie personalizata complexa in profesionalizarea muncii cu voluntarii si dezvoltarea capacitatii de a implementa programe de voluntariat.

Pro Vobis – Centrul National de Resurse pentru Voluntariat in parteneriat cu Asociatia Nationala a Bibliotecarilor si Bibliotecilor Publice din Romania (ANBPR), implementeaza in perioada mai 2014-iunie 2015 proiectul „Raftul cu initiativa – Dezvoltarea de programe de voluntariat in biblioteci”, finantat prin Granturile SEE 2009-2014 in cadrul Fondului ONG in România. Proiectul isi propune diversificarea oportunitatilor de implicare prin voluntariat in cadrul bibliotecilor publice din Romania, care sa ofere oportunitati calitative de implicare a cetatenilor de orice varsta in beneficiul comunitatilor pe care le deservesc.

Se pot inscrie in proiect biblioteci publice din Romania.

Termenul de inscriere este 20 iulie 2014, ora 21.00. Toate inscrierile vor fi supuse unui proces de selectie. Detaliile si documentele necesare inscrierii le puteti accesa pe pagina proiectului.