Asociatia Pro Democratia Bucuresti lanseaza site-ul www.vad-aud-democratia.ro

0

Asociatia Pro Democratia Bucuresti lanseaza site-ul www.vad-aud-democratia.ro, dedicat promovarii  oportunitatilor de participare civica pentru tinerii cu deficiente  de vedere si auz, ca parte integranta a proiectului „Fii informat si participa la viata comunitatii tale!”, demarat la inceputul lunii februarie.

Prin sectiunile sale, website-ul este un instrument important de resurse si colaborare intre sectorul non-profit, sistemul educational si autoritatile publice locale, in vederea unei implicari mai bune in viata comunitatii a tinerilor cu deficiente de vedere si auz.

Proiectul vine in intampinarea Legii nr. 519/2002, prin care s-a constituit  Consiliul National Consultativ de Dialog Social pentru problemele Persoanelor cu Handicap, obiectivul general fiind integrarea tinerilor in comunitate si dezvoltarea autonomiei personale, astfel incat acestia sa poata accesa in egala masura programele si oportunitatile dedicate persoanelor de varsta lor si sa se diminueze in acest fel diferentele de ordin fizic si social.