Curs gratuit de interepret in limbajul mimico – gestual

0

Fundatia Light Into Europe Romania recruteaza grup tinta (femei), in cadrul proiectului “Inovare in ocupare pentru femei- voci pentru comunitate! (IOF)” pentru formarea in ocupatia de intrepret in limbajul mimico-gestual, in regiunea Bucuresti – Ilfov.

Proiectul este implementat de Asociatia Profesionala Neguvernamentala de Asistenta Sociala ASSOC in baza contractului de finantare cu numarul de identificare POSDRU/144/6.3/S/130795, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, in parteneriat cu Asociatia C4C – Communication for Community, Fundatia Light Into Europe, Fundatia Light Into Europe Marea Britanie și BPI Management Consulting Romania.

Obiectivul general al proiectului vizeaza facilitarea accesului la piata muncii pentru femeile cu studii medii si superioare, la nivelul intregii tari, prin consolidarea/dezvoltarea domeniului ocupational al interpretilor mimico-gestuali care ar putea atrage pe piata muncii femei care doresc sa-si dezvolte cariera, inclusiv in directia antreprenoriatului. Proiectul ofera urmatoarele servicii si formari profesionale:

  • 800 de femei vor fi calificate si certificate ca interpret de limbaj mimico-gestual
  • 120 de femei vor participa la programul de formare in competente anteprenoriale
  • 40 de femei vor fi sprijinite in demararea de activitati independente pe servicii de interpretariat

Conditii de eligibilitate:

– domiciliu/viza de flotant valabila in regiunea Bucuresti – Ilfov;

– studii medii (cu diploma de bacalaureat) sau superioare;

– fara loc de munca;

– sa nu fi beneficiat de un alt curs de calificare in ocupatia de interpret in limbajul mimico-gestual, finantat prin proiecte POSDRU sau alte finantari publice

In perspectiva participarii la programul de calificare in ocupatia de interpret in limbajul mimico-gestual, femeile care indeplinesc conditiile de eligibilitate, vor beneficia de servicii de evaluare complexa (sociala si psihologica).

Participarea la serviciile de evaluare complexa si la programul de formare profesionala pentru ocupatia de interpret in limbajul mimico-gestual este gratuita.

Perioada si locatia exacta de desfasurare a cursurilor va fi stabilita si comunicata ulterior de catre partenerii proiectului responsabili cu formarea profesionala.

Pentru mai multe informatii va puteti adresa la tel: 0744 541 776, email: [email protected], persoana de contact Doinita Vlad.