Film documentar “Oamenii de la capatul politicilor”

0

Fundatia Centrul de Asistenta pentru Organizatii Neguvernamentale – CENTRAS, impreuna cu S.C. Stef Management Consulting SRL au realizat in cadrul proiectului „Calificare pentru Incluziune Sociala”, filmul documentar “Oamenii de la capatul politicilor”.

Filmul a fost lansat in cadrul unui eveniment neconventional, centrat pe ce a insemnat experienta de a lucra pe un proiect POSDRU pentru toti cei implicati (echipa de management, formatori, cursanti, furnizori). Film documentar prezinta impactul proiectului asupra beneficiarilor finali si provocarile de implementare. Filmul cuprinde marturii ale participantilor la proiect, de la cursanti la echipa de implementare si o analiza a importantei rezultatelor pentru organizatiile neguvernamentale furnizoare de servicii sociale la nivel local, dar si a dificultatilor cauzate de birocratie si de blocajele financiare.

Proiectul „Calificare pentru Incluziune Sociala” a fost derulat de CENTRAS in parteneriat cu S.C. Stef Management Consulting in Satu Mare, Zalau, Carei, Suceava, Botosani si Bucuresti. Proiectul a presupus consilierea profesionala a 600 de persoane si instruirea a 380 de persoane in urmatoarele 5 calificari: lucrator social, pedagog social, ingrijitoare copii, ingrijitoare batrâni si ingrijitoare bolnavi la domiciliu intr-o perioada de 2 ani si 5 luni.

Va invitam sa-l urmariti si sa ne impartasiti parerile voastre.

Integral 

Rezultate

Dificultati

Realizator Alexandru Ciochia

follow_stiriong-9453267