FindNGO, pentru ca toata lumea sa poata face bine

0

Când o comunitate de programatori entuziaști se adună, ies proiecte foarte ambițioase. FindNGO este una dintre aceste proiecte la nivel global, unde oricine se poate alătura pentru a dona timp, resurse, cunoștințe sau orice altceva pentru o cauză în care crede.

Platforma FindNGO a luat naștere pentru a facilita comunicarea dintre organizații non-profit, companii și voluntari, din dorința de a-și aduce o contribuție comunității și de a ajuta ONG-urile în atingerea obiectivelor și găsirea de finanțare și voluntari pentru a-și îndeplini cu succes proiectele. 

Orice ONG știe cât de greu este să găsești persoana potrivită la momentul potrivit pentru a rezolva o problemă specifică, iar motorul de căutare realizat de Evozon Systems împreună cu ONG-ul Republic of Coders își asumă să conecteze oamenii dornici și cunoscători cu ONG-urile în nevoie. Platforma www.findngo.co permite companiilor și voluntarilor să caute organizații non-profit sau proiecte cu care se identifică, într-un mod simplu și rapid. Pentru ca platforma să crească, este nevoie ca ONG-urile să își înregistreze organizația și nevoile.

Companiile și persoanele fizice pot filtra căutarea în baza contribuției pe care doresc să o aducă donații în:  

  • bani,
  • mâncare,
  • materiale de construcții,
  • haine,
  • servicii

Proiectele și organizațiile non-profit sunt listate în funcție de domenii precum: anti-violență, educație, democrație, mediu, drepturile omului, refugiați – adăpost, lege și justiție, construirea comunității și multe altele. Domeniile sunt concepute astfel încât căutarea cauzei care interesează cel mai mult să fie cât mai simplă.

FindNGO este un start-up românesc ce se adresează organizațiilor non-profit, companiilor și voluntarilor pe plan mondial, nu doar național.

Pe scurt, este vorba de un simplu ajutor acordat persoanelor care vor să facă bine. Echipa e motivată de dorința de a face lumea un loc mai bun pentru toți, iar tehnologia îi ajută să materializeze această dorință.