Incep atelierele din cadrul proiectului „Fii parte la Diversitate!”

0

In cadrul atelierelor, participantii vor afla detalii despre proiectul „Fii parte la Diversitate!” si se vor pregati sa implementeze Campaniile Stradale si Biblioteca Vie, utilizand concepte precum diversitatea si drepturile omului

Atelierele vor fi organizate in perioada 15 septembrie – 15 noiembrie. Primul dintre ele va incepe joi, 18 septembrie, la clubul IMPACT Harsova.

Proiectul „Fii parte la Diversitate!” este coordonat de Asociatia A.R.T. Fusion, in parteneriat cu Fundatia Noi Orizonturi, si se adreseaza tinerilor cu varste cuprinse intre 12 si 20 de ani, din 8 regiuni ale tarii (Oradea, Cluj-Napoca, Dej, Iasi, Petrosani, Uricani, Calarasi, Harsova) si Bucuresti care nu au acces la programe educationale pe tematicile discriminarii, diversitatii si drepturile omului.

Scopul lui este acela de a le oferi tinerilor din aceste cluburi IMPACT o viziune mai ampla asupra a ceea ce inseamna diversitatea, iar in acest sens, ei vor fi implicati intr-o campanie de promovare anti-discriminare, pe perioada a 14 luni, prin cele doua componente: Biblioteca Vie si Campanii Stradale.

Proiectul finantat prin granturile SEE 2009 – 2014, in cadrul Fondului ONG in Romania (vezi site oficial fondong.fdsc.ro).

Pentru informatii oficiale despre granturile SEE si norvegiene, accesati eeagrants.org.

Continutul acestui material nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a granturilor SEE 2009 – 2014. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si corentei informatiilor prezentate revine initiatorilor website-ului.