Vino la cursurile gratuite de Manager de Intreprindere Sociala oferite de KCMC si partenerii sai!

0

Stire actualizata aici: “Ai STUDII MEDII finalizate cu diploma de Bacalaureat? Vino sa te formam ca MANAGER DE INTREPRINDERE SOCIALA! (curs autorizat ANC)”

In perioada martie – iunie 2015 KCMC – K Consulting Management and Coordination, alaturi de partenerii sai, organizeaza mai multe sesiuni de curs pentru ocupatia Manager de Intreprindere Sociala adresat persoanelor de etnie roma si altor persoane din grupuri vulnerabile, in cadrul proiectului de dezvoltare a economiei sociale ButiQ.7.

Cu o experiența de 5 ani in dezvoltarea de programe de formare in domeniul economiei sociale, KCMC este un actor important pe scena furnizorilor de formare profesionala, formand pana in prezent peste 500 de persoane.

Cursul de Manager de Intreprindere Sociala se adreseaza persoanelor care sunt interesate sa dezvolte afaceri sociale si sunt in cautarea de instrumente pentru implementarea unui management eficient in dezvoltarea de intreprinderi sociale sustenabile. Managerul unei intreprinderi sociale este o persoana pasionata, care are competențe de administrare a unei afaceri si totodata ințelege realitatea grupurilor defavorizate, reusind astfel sa genereze si sa puna in aplicare strategii de dezvoltare pe termen lung.

In cadrul proiectului ButiQ.7, prin aceste cursuri gratuite dorim sa oferim participanților oportunitatea de a-si imbunatați cunostințele si abilitațile necesare unui antreprenor social, alaturi de specialisti in economie sociala, care au avut un rol foarte important in inființarea si dezvoltarea unor astfel de intreprinderi.

Participanții la curs trebuie sa aiba studii superioare finalizate si sa se incadreze in categoriile de grup ținta menționate in formularul de aplicare ce poate fi completat AICI sau accesand link-ul complet de mai jos.

https://docs.google.com/a/vipromania.ro/forms/d/19AXNlzdmS4ns_E5Nx7ymh8uT21upBEzlZgcAJW8gM_c/viewform

Proiectul ButiQ.7 este derulat de Asociația Romano ButiQ in parteneriat cu KCMC – K Consulting Management and Coordination si Asociația Umanitara Impreuna pentru Ei, fiind cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Reurselor Umane 2007 – 2013 Investeste in oameni!, axa prioritara 6 Promovarea incluziunii sociale, DMI 6.1 Dezvoltarea economiei sociale (ID proiect: 143899).

Prima componenta a proiectului vizeaza furnizarea de servicii de ocupare pentru 199 de persoane din grupuri vulnerabile (consiliere, orientare, mediere si formare). A doua componenta presupune inființarea a 7 structuri de economie sociala care vor oferi servicii de restaurant cu specific romani, arhivare si depozitare documente, construcții tradiționale in Delta Dunarii etc.

Asociația Romano ButiQ s-a inființat in 2011 cu scopul promovarii nondiscriminarii prin desfasurarea de activitați culturale si educative prin care oamenii sa descopere experimental valoarea pe care membrii comunitații rome o aduc in societate, dincolo de stereotipul negativ sau de paradigma de victima.

Obiectivul principal al KCMC – K Consulting Management and Coordination este sa contribuie proactiv la conturarea unei societați in care egalitatea de sanse, accesul pe piața muncii si cresterea economica reprezinta oportunitați reale pentru toate grupurile vulnerabile din Romania.

Scopul Asociației Umanitare Impreuna pentru Ei este imbunatațirea calitații vieții persoanelor si grupurilor aflate in situații de risc si excluziune prin furnizarea de servicii sociale gratuite si dezvoltarea unor structuri viabile de economie sociala care sa vina in intampinarea nevoilor acestor categorii.