Doua proiecte finantate prin Fondul pentru Inovare Civica au fost premiate la Gala Premiilor Participarii Publice

0

Sub genericul „Participarea publica fara corset” ,in cadrul celei de-a V-a editii a Galei Premiilor Participarii Publice, ce a avut loc pe 27 martie, Centrul de Resurse pentru Participare Publica a premiat initiative care au demonstrat ca participarea publica poate duce la rezultate durabile pentru comunitate.

Doua dintre aceste initiative au fost posibile prin sustinerea Fondului pentru Inovare Civica, mecanismul de finantare propriu al Fundatiei pentru Dezvoltarea Societatii Civile:

  • Grupul Ecologic de Colaborare Nera a derulat proiectul „Advocacy pentru combaterea activitatilor ilegale in Parcul Natural Portile de Fier”  pentru care a primit premiul GUVERNUL TRECE PORTILE RAMAN.
  • Asociatia „Mioritics” a derulat proiectul “Salvarea Mocanitei de pe Valea Hartibaciului” pentru care a primit premiul MOCANITA DE LA CAPATUL TUNELULUI.

Prin Fondul pentru Inovare Civica, FDSC isi doreste sa sprijine initiativele si actiunile civice, sa responsabilizeze si sa creasca participarea activa a cetatenilor pentru a contribui la dezvoltarea comunitatii.

Mai multe detalii despre Gala premiilor participarii publice, editia 2014, sunt disponibile AICI.

Mai multe detalii despre Fondul pentru Inovare Civica sunt disponibile AICI.