Forumul ONG-urilor din Cluj este la a 2-a editie!

0

Le Club Francophone d’Affaires de Cluj (C.FAC) si partenerii sai, Camera de Comert si Industrie Romania-Marea Britanie (BRCC),  Clubul oamenilor de afaceri olandezi din Cluj (DBC), Universitatea Universitatea Babes-Bolyai (UBB) si primaria Cluj-Napoca ne invita la Forumul ONG-urilor.

Evenimentul, care va avea loc in data de 28 octombrie, la Casa Universitarilor din Cluj-Napoca, este organizat pentru a evidentia trei jucatori importanti pe scena societatii: comunitatea straina, societatea civila si intreprinderile. Acestea se vor aseza la mesele rotunde unde vor dezbate subiecte de interes precum relatia dintre ONG-uri si autoritatile locale, relatia lor cu mediul economic si cum pot apela acestea la resursele din mediul privat.  Studentii vor dialoga cu companiile private si cu autoritatile locale, iar ONG-urile vor organiza ateliere deschise tuturor prin care ne invita sa le cunoastem activitatile.

Obiectivele acestui eveniment sunt de a integra comunitatile straine in societatea civila prin actiuni de voluntariat, promovarea proiectelor si actiunilor ONG-urilor prezente la targ, initierea unui dialog intre ONG-uri si companii, crearea unei retele de ONG-uri pentru a facilitate schimbul de experiente si idei, precum si promovarea multiculturalismului, tolerantei si a solidaritatii.

Pentru mai multe informatii, vizitati pagia de Facebook a evenimentului.