Rusu+Bortun semneaza o noua campanie Gala Societatii Civile

0

Agentia de strategie si manifestare creativa de brand Rusu+Bortun Brand Growers semneaza o noua campanie de comunicare, prin intermediul careia sunt promovate proiectele si organizatiile castigatoare ale Galei Societatii Civile 2013.  

Campania de comunicare vine in intampinarea Galei Societatii Civile 2014, a carei festivitate de acordare a premiilor va avea loc la inceputul lunii iunie, in Bucuresti.

Sub conceptul „Cei pe care poti conta, chiar daca nu vor candida. Merita sa ii cunosti!”, agentia prezinta proiectele si organizatiile castigatoare ale Galei Societatii Civile 2013, prin prisma reprezentantilor lor, in ipostaza de „candidati” intr-o campanie electorala, in care promisiunile au fost deja indeplinite si faptele vorbesc de la sine: „Sanse egale pentru copiii din spitale” [Asociatia Little People Romania], „O Delta protejata de vanatori” [Asociatia Salvati Dunarea si Delta], „Standarde de viata ridicate pentru copiii din mediul rural” [Fundatia World Vision Romania], „Locuri de munca pentru cei fara adapost” [Samusocial din Romania], „Ajutor social pentru copiii ramasi acasa” [Salvati Copiii Romania], „Familii pentru orfani” [Asociatia ADOR COPIII], „Pedriatrie la standarde europene” [Asociatia M.A.M.E], „Case pentru nevoiasi” [Habitat for Humanity Romania], „Spatii verzi si locuri de joaca pentru sectorul 6” [Grupul de Initiativa Civica Callatis – Drumul Taberei].

Alte organizatii participante in campania de comunicare, de asemenea castigatoare ale editiei 2013 a Galei Societatii Civile, sunt: Asociatia Romana de Interventie in Situatii de Urgenta, Asociatia Hraniti Copiii, Fundatia Principesa Margareta a Romaniei, Fundatia pentru Parteneriat si Asociatia Zibo Help.

Cum se voteaza in Romania? Poporul se uita la ce promit candidatii si le dau votul. Cum se voteaza la GSC? Juriul se uita la ce au facut candidatii si ii rasplatesc cu votul lor. Castigatorii Galei sunt prin urmare oameni ce au dovedit deja ca nu doar vor, ci chiar pot sa intreprinda fapte de toata lauda, ce ar merita votul si respectul nostru. Din pacate, nu ii vei gasi pe vreo lista de partid, ei vor continua sa fie castigatori ai unei curse paralele cu cea electorala, adevarati performeri in umbra neperformantelor oficiale, de stat. Romania va putea totusi sa se bazeze pe ei, fiindca ei dovedesc, nu doar vorbesc. Ei sunt cei pe care poti conta chiar daca nu vor candida. Merita sa-i cunosti.” declara Marc Bortun, Creative Partner @ Rusu+Bortun Brand Growers.

Campania de comunicare a fost realizata de agentia de strategie si manifestare creativa de brand Rusu+Bortun Brand Growers, alaturi de regizorul Costas Ivanov si casa de productie Plan 9. Aceasta se desfasoara in perioada mai-iunie 2014 , in mediile: online, print, outdoor, TV si radio, cu ajutorul partenerilor media: HotNews.ro, Capital, Evenimentul Zilei, B1 TV, Getica OOH, Sapte Seri, Wall-Street.ro, IQads, Zeppelin, RFI Romania, Igloo, Primaria Sectorului 1 si StiriONG.ro. si pe www.galasocietatiicivile.ro.