Secretarul de Stat, Codrin Scutaru, s-a intalnit in data de 23 aprilie a.c. cu reprezentanti ai societatii civile, respectiv Simona Constantinescu, FDSC, Adina Turcu, Salvati Copii, Doina Crangasu, Caritas, Mirela Carmen Lavric, SOS Satele Copiilor Romani

0

Secretarul de Stat, Codrin Scutaru, s-a intalnit in data de 23 aprilie a.c. cu reprezentanti ai societatii civile, respectiv Simona Constantinescu, FDSC, Adina Turcu, “Salvati Copii’, Doina Crangasu, Caritas, Mirela Carmen Lavric, SOS Satele Copiilor Romania si Diana Chiriacescu, expert independent.

Intalnirea a avut ca scop continuarea si adancirea dialogului dintre ministerul muncii si  societatea civila pentru o mai buna colaborare in ariile de interes reciproc.

Principalele subiecte de discutii au fost modalitatile de dezvoltare a serviciilor sociale precum  si stadiul legii economiei sociale. Intalnirea s-a concretizat prin constituirea unui grup de lucru din care fac parte specialisti din cadrul MMFPSPV si reprezentanti ai societatii civile care sa activeze in domeniul dezvoltarii serviciilor sociale.

Avem nevoie de un rezultat comun. Rolul meu este sa iau decizii. Ca sociolog, am fost mereu un critic al sistemului. Acum am ajuns sa-l implementez, evident cu adjustarile de rigoare.” a declarat Codrin Scutaru.

Urmatoarea intalnire va avea loc in perioada 15-20 mai 2013.

Sursa: mmuncii.ro

follow_stiriong-6160931