Societatea civila lupta pentru normalitate in Arad

0

Alaturi de Claudiu Cristea si cu sprijinul societatii civile, Cosmin Galu a intrat in cursa pentru Presedintia Consiliului Judetean Arad. Lista de candidati propusa de Forta Civica este formata din specialisti si personalitati active in societatea civila.

Alaturi de numeroase organizatii civice, in 2011 au avut un rol important in stoparea desfiintarii judetului Arad, proiect girat de PDL prin reprezentantii sai din Arad. Cu solutia unui referendum propusa in Consiliul Judetean, Cosmin Galu a determinat administratia Falca-Iotcu-PDL sa faca pasul inapoi si astfel sa protejeze identitatea Aradului.

Dupa ce regimul de la Bucuresti, prin reprezentantii sai in teritoriu, a fortat construirea autostrazii pe un traseu inadecvat pentru functionarea Aeroportului Arad, societatea civila cu sprijinul lui Cosmin Galu a inregistrat o alta reusita: stoparea distrugerii definitive a Aeroportului. Acesta a fost un alt caz in care, prin presiunea facuta de fortele civice in Consiliul Judetean Arad, un bun de importanta strategica al judetului Arad a fost salvat de la distrugere.

Alaturi de specialisti si antreprenori tineri din judet cooptati in echipa Fortei Civice, cum este Vlad Botos (manager in automotive), Monica Palenciuc (manager in asigurari), Adela Cristea (consultant in afaceri), Florin Stana (manager general logistica si transporturi), Lucian Lengyel (lider de sindicat automotive) sau Mihai Dogaru (lider de sindicat), Cosmin Galu va continua cu responsabilitate si bun simt proiectele incepute si sprijinite de societatea civila. Un Arad viu, dinamic si atractiv pentru investitori reprezinta viziunea Fortei Civice si oferta pe care acestia o prezinta aradenilor.

Sursa: www.aradon.ro