Societatea Civila sub lupa

0

Descarcati Raportul Romania 2010. Sectorul neguvernamental – profil, tendinte, provocari  |  Inregistrati-va organizatia in Catalogul Societatii Civile!  |  Descarcati “Ghidul de identificare si adresare a nevoilor emergente ale copiilor din Romania”  |  Calendarul cursurilor FDSC  |  

bb_buton_stiriong_207x141-7467215

Articole pe pagina 3 5 10 30 50
pagpv1-9546669

pagina 3 din 44

pagff1-8520607

Federația VOLUM – Federația Organizațiilor care sprijină Dezvoltarea Voluntariatului în România vă invită să votați poveștile de voluntariat preferate, în cadrul Galei Naționale a Voluntarilor, cel mai amplu eveniment anual de premiere a meritelor voluntariatului din întreaga țară. În fiecare an, acest eveniment reunește organizații neguvernamentale, instituții publice și companii, pentru a oferi o binemeritată recunoaștere publică a oamenilor care dăruiesc în mod constant din timpul, energia și abilitățile lor pentru a se implica în comunitate.

gala-tineretului-din-romania-a-premiat-p-1-2445089

„Gala Tineretului din România este o gală… tânără! Din toate punctele de vedere. Pe de o parte se află la începutul său fiind la cea de-a treia ediție. Pe de altă parte este caracterizată de tot ceea ce înseamnă starea de a fi tânăr: prospețime, vigoare, entuziasm, avânt! Locul în care se întâmplă în acest an este unul special: Capitala Tineretului din România, Timișoara.” a declarat Andrei Popescu, Secretar de Stat, Ministerul Tineretului și Sportului.

De sase ani, Fundatia Friends For Friends organizeaza competitia Premiile Superscrieri, din dorinta de aduce recunoastere si repere pentru materiale de non-fictiune si jurnalism narativ de calitate care pot fi citite in Romania. In premiera, publicul poate vota materialul preferat dintre cele nominalizate cele mai bune materiale din presa romaneasca inscrise anul acesta la Premiile Superscrieri. Autorul celui mai apreciat material va castiga un premiu special de 500 de euro, oferiti de Fundatia Friends For Friends.

Articole pe pagina 3 5 10 30 50
pagpv1-9546669

pagina 3 din 44

pagff1-8520607

Cum arata violenta in cuplurile de adolescenti? FFF cauta jurnalisti care sa ne povesteasca CEDO sanctioneaza din nou Romania pentru abuzuri asupra romilor A mai ramas o luna pana la cea de-a opta editie a Galei Premiilor Participarii Publice Prin crowdsourcing GfD a realizat un sondaj care sa disperseze incertitudinea politica actuala Revolutia grupurilor de cartier // analiza de Oana Preda despre inovatie in domeniul participarii publice Premiile LSRS pentru Excelenta Academica in Strainatate si-au desemnat cei 42 de finalisti Rezultatele utilizarii primei aplicatii mobile pentru observarea alegerilor in Romania Gala Nationala a Voluntarilor 2016 a premiat activitatile de voluntariat realizate cu drag Gala Judeteana a Voluntariatului din Bacau a premiat eforturile voluntarilor Au inceput inscrierile la Gala Premiilor Participarii Publice, editia a VIII-a

v8-9736760

fla_yt_stong-2855794

asasasasasasa-3263698