Invitatie de a semna o scrisoare adresata Primarului si Consilierilor Generali ai Municipiului Bucuresti

0

“Multi cunoasteti deja eforturile CeRe (Centrul de Resurse pentru participare publica) de a-i convinge pe Primar si pe membrii Consiliului General al Municipiului Bucuresti ca PMB si CGMB trebuie sa functioneze transparent si sa aiba consideratie pentru opiniile bucurestenilor. In 2013 am facut multe pentru asta: am protestat, am trimis scrisori, am mers in audiente, am organizat intalniri de lucru cetateni/ONGuri – consilieri, am dat consilieri spre adoptie si inca altele despre care puteti citi aici: http://nuasteptasupereroi.ro.  Am si obtinut victorii mici, dar importante: date de contact ale consilierilor pe site-ul primariei, program de audiente, multa valva intre consilieri. Nu am fost singuri: au fost cu noi multi cetateni si multe organizatii, bloggeri si jurnalisti, donatori.

Vrem sa folosim sfarsitul de an pentru a reaminti primarului si consilierilor lista noastra de solicitari. Vrem sa le mai aratam inca o data ca nu suntem singuri, asa ca va rugam si pe voi sa semnati scrisoarea anexata.

Daca sunteti de acord, asteptam un semn de sustinere pana joi, 19 decembrie, la adresa [email protected], astfel incat sa trimitem mesajul la sfarsitul acestei saptamani.

Scrisoarea este disponibila spre consultare AICI.

Acest demers este parte a proiectului “Orasul nostru, nu mosia voastra!”, realizat cu sprijinul financiar al donatorilor individuali si al Fondului pentru Inovare Civica, program finantat de Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe, sponsorizat de Raiffeisen Bank, administrat de Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile. Mesajele campaniei nu reprezinta pozitia finantatorilor si sponsorilor.