Celebrate voices, celebrate languages

0

Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale – ANPCDEFP – desfasoara concursul national de afis cu tema: „Celebrate voices, celebrate languages”.  Concursul a fost lansat pe data de 15 august si continua pana pe data de 5 septembrie 2011.

Participant poate fi orice persoana majora rezidenta in Romania, indiferent de origine.

Lucrarile trebuie sa exprime viziunea cu privire la invatarea limbilor straine si la importanta comunicarii in alte limbi, diferite de cea materna, prin orice mijloacele artistice de care dispun candidatii : desen, colaj, tehnici mixte, lucrari in format digital etc.

Lucrarile pot fi trimise pana la data de 5 septembrie 2011 (in format jpeg – dimensiune maxima A5) pe adresele de mail: [email protected]  si [email protected]

Participantii pot trimite in concurs un numar de maximum doua afise. Lucrarile trebuie sa poarte un titlu adecvat sau sa fie insotite de un comentariu scurt, de cel mult 10 cuvinte.

Jurizarea lucrarilor cuprinde 2 etape:

1) votarea lucrarilor pe Facebook, 5-10 septembrie 2011

2) votul unui juriu de specialitate si stabilirea castigatorilor, 11 septembrie 2011.

Cele mai bune lucrari vor fi premiate astfel:

                Premiul I – 2 bilete de avion in perioada 1 – 4 decembrie 2011 la Bruxelles

                Premiul II – 2 bilete de avion in perioada 1 – 4 decembrie 2011 la Roma

                Premiul III – 2 bilete de avion in perioada 1 – 4 decembrie 2011 la Istanbul

La acestea se mai adauga si obiecte promotionale, oferite de organizator si partenerii sai.

Cele mai bune afise vor fi tiparite si vor face obiectul unei expozitii organizate in cadrul evenimentul MALLtilingualism – Voci si culoare (25 septembrie), precum si in diverse publicatii ale organizatorului.

Concursul este organizat in contextul aniversarii a zece ani de existenta in Europa a Premiilor European Language Label – pentru proiecte inovatoare in domeniul predarii si invatarii limbilor straine si este sustinut de libraria online elefant.ro

Pentru mai multe detalii, va rugam sa consultati prezentarea si regulamentul concursului la: http://www.llp-ro.ro/llp.php?id=386&d=55&menu=29.