80 220 LEI – este suma stransa in restaurantele KFC, in cadrul campaniei World Vision, „Eu cum ajung la scoala?”

0

Parteneriatul dintre lantul de restaurante KFC si World Vision Romania a ajutat organizatia sa stranga, in perioada ianuarie – martie 2012, suma de 80 220 lei, bani care vor fi utilizati in vederea achizitionarii unui microbuz scolar pentru 150 de copii din comuna vasluiana Rebricea. In prezent, acesti copii sunt nevoiti sa mearga pe jos peste 10 kilometri pentru a ajunge la scoala. 

Actiunea, parte din campania „Eu cum ajung la scoala?”, a fost derulata in toate restaurantele KFC din tara, fiind semnalata prin intermediul flyer-elor si afiselor din restaurante. Mecanismul campaniei a constat in achizitionarea de catre donatori a unor magneti in valoare de 5 lei. Astfel, timp de trei luni, angajatii restaurantului au promovat acesti magneti in randul clientilor, incurajandu-i sa sustina cauza celor 150 de copii.

Stim de la familiile copiilor cat de greu le este sa se trezeasca in fiecare zi la ora 5:30 – 6:00 si sa mearga zeci de kilometri, pe jos, pana la scoala, indiferent de vreme. Prin campania Eu cum ajung la scoala? ne dorim sa schimbam realitatea trista a acestor copii si sa le oferim sansa la un viitor mai bun. Parteneriatul cu KFC  reprezinta un sprijin important pentru a ne atinge obiectivul.” – a declarat Adela Fundulea, Marketing Manager World Vision Romania.

In Romania, sunt foarte multe cazuri in care copiii din comunitatile rurale defavorizate nu beneficiaza de conditiile necesare pentru a-si continua studiile. Ne bucuram  ca am putut ajuta la strangerea de fonduri pentru cei 150 de copii din Rebricea  si le multumim clientilor nostri pentru ca s-au alaturat campaniei Eu cum ajung la scoala?” – a declarat Carmen Lupulet, Marketing Manager KFC Romania.

Mai sunt 2 saptamani in care puteti sustine campania „Eu cum ajung la scoala?”

Pana la finalul lunii aprilie, puteti fi alaturi de cei 150 de copii din comuna Rebricea, pe minipoliticieni.worldvision.ro – platforma dedicata campaniei. De asemenea, ii puteti ajuta sa beneficieze de un microbuz scolar, donand: 2 euro la numarul de SMS 879; 5 euro la 0900 900 090 sau 10 euro la 0900 900 092, numere de telefon disponibile in reteaua Romtelecom.