Anual sute de nou-nascuti prematur se sting din viata din lipsa dotarilor din maternitati

0

Tot mai multi copii nascuti prematur se lupta pentru viata in incubatoare prea vechi sau din lipsa acestor aparate, nu au parte decat de sticle cu apa calda care sa ii incalzeasca sau sunt pusi cate 2 in acelasi incubator.

Maternitatile din Bucuresti, din lipsa incubatoarelor, au avut de multe ori de dat un raspuns dureros pentru orice parinte cat si pentru spitalul care a cerut transferul unui copil nascut prematur din tara la Bucuresti. “Toate locurile sunt ocupate”.

Asociatia Impreuna Salvam Vieti isi propune prin Campania “Marim Sansele la VIATA” sa achizitioneze si sa doteze maternitatile cu 10 incubatoare performante pentru a salva vietile copiilor nascuti prematur.

GrouPrice.Ro ofera colaboratorilor sai strategii de marketing pentru promovarea imaginii firmei si comercializarea diverselor produse si servicii catre utilizatorii si abonatii site-ului.

GrouPrice se implica in viata comunitatii prin programul “Marim Sansele La Viata”, derulat de Asociatia Impreuna Salvam Vieti prin care se urmareste achizitionarea a 10 incubatoare performante Giraffe Omnibed si dotarea maternitatilor pentru a salva sutele de nou-nascuti ce se sting anual din viata din lipsa dotarilor din maternitati.

Imediat ce am aflat de aceasta campanie ne-am hotarat sa ajutam si noi, impreuna cu utilizatorii nostri, deoarece viata copiilor nascuti prematur poate depinde de fiecare dintre noi , acest proiect vizeaza cel mai slab sector din Romania, SANATATEA. Incurajam oamenii care pot contribui cu aceasta suma mica sa o faca, iar noi vom dubla donatia

Alatura-te proiectului ce are ca scop Salvarea Vietilor Copiilor Nascuti Prematur in Romania, IAR GROUPRICE DUBLEAZA DONATIA TA!

http://www.grouprice.ro/grouprice/team.php?id=385