Banca Italo Romena ajuta Fundatia Leonardo Murialdo sa stranga fonduri pentru copii nevoiasi

0

Banca Italo Romena sustine campania „Pentru tara ta si romanii tai” desfasurata de catre Fundatia Leonardo Murialdo.

Campania isi propune sa mobilizeze cat mai multe persoane sa directioneze 2% din impozitul anual pe venit catre Fundatia Leonardo Murialdo, a carei misiune este de a oferi sprijin, educatie si formare copiilor si tinerilor nevoiasi, expusi riscurilor sociale si marginalizarii, prin intermediul cursurilor de formare. Persoanele interesate pot regasi Formularele 230 destinate redirectionarii a 2% din impozitul anual pe venit in cele 22 de agentii ale Bancii Italo Romena din cele mai importante orase ale tarii.

Formularul 230 trebuie completat cu datele personale ale donatorului, codul fiscal al Fundatiei 11813548 si codul IBAN al conturilor Fundatiei RO14BITR BU1ROL013216CC01 (RON) sau RO46BITRBU1EUR013216CC01 (EURO) deschise la Banca, urmand ca apoi sa depuna sau sa trimita respectivul formular la Administratia Financiara din sectorul sau localitatea de domiciliu a donatorului. Directionarea a 2% din impozitul anual pe venit nu implica niciun cost din partea donatorului.

Banca Italo Romena se implica in mod constant in actiuni de sustinere a persoanelor defavorizate. Activitatea desfasurata de catre Fundatia Leonardo Murialdo merita intreaga noastra atentie, motiv pentru care am ales sa sustinem campania acesteia de strangere de fonduri. Avem convingerea ca misiunea Fundatiei, aceea de a investi in viitor prin ajutorarea si educarea copiilor si tinerilor cu posibilitati financiare reduse, este importanta pentru dezvoltarea viitoare”, declara Letitia Popa, Sef Serviciu Marketing in cadrul Bancii Italo Romena.

Copiii si tinerii reprezinta viitorul. De aceea ne ocupam de acestia, oferindu-le nu doar atentie profesionala, strict pedagogica, ci si o preocupare fraterna. Ii ajutam pe tineri sa-si pregateasca viitorul, propunandu-le o alternativa la cultura strazii. Suntem convinsi ca alaturi de un partener precum Banca Italo Romena vom reusi sa indeplinim cu succes misiunea noastra”, a declarat De Magistris Marco, Presedinte al Fundatiei Leonardo Murialdo.