MSD Romania a curatat cu ocazia Zilei Mediului mai multe zone verzi din tara

0

Angajatii companiei farmaceutice Merck Sharpe & Dohme (MSD) Romania au contribuit vineri, 3 iunie, cu ocazia Zilei Mediului, la efortul comun de a avea o planeta mai curata. Actiunea de voluntariat este o componenta foarte importanta in cadrul platformei „Impreuna pentru viata”, initiata de companie in Romania.

In Bucuresti, 80 de angajati ai MSD Romania au curatat Gradina Botanica, strangand peste 40 de saci de gunoi si buruieni. Tot in Bucuresti, angajatii MSD au sapat rabate si au pregatit terenul pentru plantarea de rasaduri de flori.

Dupa incheierea evenimentului, toate uneltele achizitionate cu aceasta ocazie au fost donate Gradinii Botanice din Bucuresti.

Cand lucrezi intr-o companie atat de mare cum este MSD devine foarte simplu sa lucrezi, pe de o parte, la consolidarea echipei, iar pe de alta parte la implicarea acesteia in activitati cu impact social. Exact acest lucru am incercat sarbatorind Ziua Mediului. Colegii nostri au participat la salubrizarea zonelor verzi iar rezultatele au fost unele pe masura atat in Bucuresti, cat si in tara”, a declarat Monica Botocan, Human Resouces Leader.

La Iasi, 12 reprezentanti MSD au salubrizat Zona de agrement C.A.Rosetti. Reprezentantii MSD din Cluj-Napoca au curatat de deseuri Izvorul Sfantul Ioan din Zona Verde Faget, iar la Timisoara, cei 14 angajati MSD au ales sa salubrizeze Zona Verde de pe bulevardul Republicii din centrul orasului, unul dintre locurile preferate de promenada al timisorenilor.

Cele patru echipe din tara au colectat peste 100 de kilograme de gunoi menajer.