Parentime sustine proiectul ”Clasic e Fantastic”

0

Parentime va invita sa participati la concertul ”Clasic e Fantastic – sa intelegem muzica”. Concertul va avea loc la Ateneul Roman, pe 6 mai, incepand cu ora 11:00. Evenimentul face parte dintr-un extins proiect educational, destinat copiilor si tinerilor.

Am decis sa ne implicam in sponsorizarea acestui proiect, deoarece ne dorim sa contribuim la infrumusetarea lumii in care traiesc copiii nostri. Iar educatia muzicala poate aduce multa bucurie in viata copiilor. Ne-a bucurat de reactia publicului de la concertele anterioare si asteptam cu nerabdare evenimentul de pe 6 mai. Cu siguranta va fi o experienta foarte placuta pentru cei mici, dar si pentru parintii lor.” a declarat Miruna Patrascu, Managing Partner, Parentime.

Clasic e Fantastic este cel mai amplu demers educational de muzica clasica destinat copiilor si tinerilor, derulat de Filarmonica “George Enescu” si Asociatia Clasic e fantastic. In proiect sunt implicati  muziciani profesionisti si amatori, alaturi de studenti ai Universitatii Nationale de Muzica Bucuresti. Parentime a sponsorizat pana in prezent mai multe concerte din seria ”Clasic e Fantastic”.

Urmandu-si misiunea de a face o lume mai frumoasa pentru copii, Parentime continua seria actiunilor din aceasta primavara cu organizarea evenimentului Atelierele de Parenting. Timp de doua zile, trainerii vor sustine seminarii si workshopuri dedicate parintilor, bunicilor si persoanelor care interactioneaza frecvent cu copiii. Invitatul special al acestui eveniment este Larry Cohen, unul dintre cei mai renumiti experti mondiali in jocul copilului.

Parentime este reprezentant exclusiv in Romania al Fundatiei Gordon Training International. Fundatia Gordon Training International este o companie de training renumita in lume, infiintata de psihologul Thomas Gordon, care are ca misiune echiparea oamenilor din intreaga lume cu aptitudini de comunicare democratica si rezolvare de conflict cu castig de ambele parti.