Asociatia Culturala Oltenia si Aukro.ro aduc Craciunul mai aproape

0

Inaintea Sarbatorilor de iarna, site-ul de licitatii online Aukro.ro a decis sa se implice alaturi de Asociatia Culturala “Oltenia” intr-o campanie caritabila cu scopul de a oferi copiilor de la Centrul de Recuperare pentru Copiii cu Dizabilităţi „Sf. Apostol Andrei” un Craciun mai calduros.

Pe site-ul de licitatii online a fost creat un „utilizator” numit „ingerdecraciun” care scoate la vanzare produse confectionate sau doar oferite de copii cu dizabilitati sau persoane care doresc sa sustina aceasta campanie derulata sub sloganul „ Fii un Mos Craciun!”. 

Cumparand orice produs inclus in aceasta campanie se face automat o donatie catre copiii de la Centrul de Recuperare pentru Copiii cu Dizabilităţi „Sf. Apostol Andrei”, cu ajutorul Asociatiei Culturale „Oltenia”.

Printre produsele pentru care se poate licita se numara jucarii de plus oferite de copiii de la centru, articole vestimentare, articole de papetarie, Compact Disc-uri, desene facute de copii, papusi lucrate manual si chiar obiecte decorative hand-made, sumele pentru care pot fi achizitionate produsele incepand de la 1 leu si ajungand la 102,50 lei- pretul unui sistem audio.

In campania „Fii un Mos Craciun” se poate implica oricine cumparand produsele, iar partenerii care au decis sa o sustina sunt ACO, NetChelner, CAT MUSIC, KOMPUTRONIK, Scoala Gheorghe Bibescu Nr 36, Craiova si Liceul de informatica “Stefan Odobleja” Craiova.

Sursa: Aukro.ro