Guinness va finanta 30 de proiecte de antreprenoriat social

0

Descarcati Raportul Romania 2010. Sectorul neguvernamental – profil, tendinte, provocari  |  Inregistrati-va organizatia in Catalogul Societatii Civile!  |  Descarcati “Ghidul de identificare si adresare a nevoilor emergente ale copiilor din Romania”  |  Calendarul cursurilor FDSC  |  

dinpasiune-5735771

ypc-1367117

indaco-3244367

nonformalii-9472720

Data: 18-10-2010

guinness-va-finanta-30-de-proiecte-de-an-3447-5758558

Compania Guinness organizeaza a doua editie a unui concurs de proiecte de antreprenoriat social, la care pot participa antreprenori sau aspiranti la acest statut din toata lumea, inclusiv din Romania.

Vor fi alese 30 de proiecte castigatoare. Initiatorii lor vor primi finantare si training in urmatorii trei ani, pentru a le pune in aplicare. Organizatorii au anuntat ca bugetul de premiere va fi de 3,7 milioane de euro.

Inscrierile se fac online, pe site-ul www.guinnessforgood.com pana la  data de 10 noiembrie 2010. Castigatorii vor fi anuntati la inceputul anului viitor.

Proiectele vor fi evaluate de un comitet de organizare alcatuit din reprezentanti Guinness si membri ai Ashoka, cea mai mare asociatie globala de antreprenori sociali.

In alegerea proiectelor juriul va tine cont de criterii precum: inovatie: proiectul si implementarea lui trebuie sa fie inovatoare, sa propuna solutii si abordari noi ale unei probleme sociale; acoperire: proiectul trebuie sa aiba potentialul de a produce schimbari in bine pe o arie cat mai larga de acoperire; impact: proiectul trebuie sa aiba un impact semnificativ in societate, care sa poata fi masurat. Candidatul trebuie sa demonstreze atat eficacitatea ideii, cat si ca are un plan fezabil pentru a o implementa.

Sursa: responsabilitatesociala.ro

Fondul de Mobilitate Romania – Republica Moldova – oportunitate pentru organizatiile societatii civile ULTIMA SAPTAMANA ramasa pentru a aplica la Premiul Fundatiei ERSTE pentru Integrare Sociala, edittia 2013 ONG-ul SOS Satele Copiilor a castigat concursul de proiecte sociale initiat de IKEA Zimplu CRM: Aplicatie web gratuita pentru activitatile de fundraising ale ONG-urilor COSMOTE Romania ofera 45.000 euro ONG-urilor implicate in proiecte pentru ingrijirea copiilor BRD – Groupe Societe Generale lanseaza selectie de proiecte in cadrul programului “Schimba un destin. Da valoare unei vieti” BRD finanteaza proiecte pentru copii si tineri BRD lanseaza o selectie de proiecte pentru finantarea ONG-urilor Heineken Romania lanseaza programul de responsabilitate sociala „Heineken pentru Comunitati” BCR si FDSC anunta rezultatele campaniei “2% pentru ONG-uri”

buzzcamp-6072768

fscbacau_banner-2725458