Academia de Studii Economice organizeaza un curs online de CSR

0

Academia de Studii Economice organizeaza un curs online de responsabilitate sociala a intreprinderilor.

Cursul isi propune sa prezinte conceptul de responsabilitate sociala si componentele care pot genera un comportament responsabil social.

Finalizarea cursului presupune parcurgerea cu succes a unui examen grila. Cursul si examenul sunt online. Informatii suplimentare pe http://www.mk.ase.ro/csr/

Cursul si examenul se desfasoara online, pe platforma proiectului Centrul Pilot de Asistare Online din cadrul ASE Bucuresti.

Printre lectorii cursului se numara Lect. Univ. Dr. Alin Stancu si Doctoranda Georgiana Grigore.

Alin Stancu detine experienta in sfera cercetarii, in domeniile: responsabilitatea sociala a companiilor, dezvoltare durabila si marketing social. Este autor de articole pe domeniile amintite in cadrul Revistei Romane de Marketing. Pe langa activitatea academica, Alin Stancu ocupa, din 2002, pozitia de Director Financiar al ActiveWatch, Agentia de Monitorizare a Presei.

Georgiana Grigore este doctoranda la Academia de Studii Economice din Bucuresti, Facultatea de Marketing. A publicat articole in reviste de specialitate pe plan national si international si lucrari stiintifice in cadrul conferintelor academice din domeniile amintite mai sus. A terminat un stagiu de mobilitate in Marea Britanie, in cadrul unei universitati de prestigiu, unde a cercetat responsabilitatea sociala a companiilor si impactul acesteia asupra stakeholderilor.

Sursa: responsabilitatesociala.ro