Cargil a initiat proiecte de CSR in Alexandria si Videle

0

Cargill este un furnizor si producator international de produse si servicii alimentare, agricole, financiare si industriale. Cargill este o societate cu capital privat cu 131.000 de angajati in 66 de tari.

La Alexandria si Videle, 24 de manageri ai Cargill, de pe mai multe continente, au initiat un proiect de responsabilitate sociala, destinat DASPC Teleorman.

Grupul a fost impartit in doua echipe. Prima a renovat un apartament destinat copiilor cu dizabilitati, aflat in administrarea Directiei de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DASPC) Teleorman. A doua a reabilitat si amenajat o gradina din Videle, care apartine Centrului de ingrijire pentru persoane adulte cu handicap, care tine tot de DASPC.

Lucrarile au durat doua zile, iar investitia s-a ridicat la peste 10.000 de euro.

Oamenii sunt principala noastra valoare. Numai recunoscand importanta demnitatii si a respectului pentru cei care ne inconjoara putem construi prezentul. Acesta a fost principalul argument al Cargill, pentru sprijinirea proiectului“, a declarat Martin Schuldt, director general al Cargill Romania.

Cargil activeaza in Romania din 1996, are sediul in Bucuresti si in jur de 750 de angajati, in 22 de locatii. Are activitati in domeniul cerealelor si al semintelor oleaginoase, uleiului imbuteliat si rafinat, precum si al nutritiei animale.