DIVERTA relanseaza doua campanii de succes

0

Dupa succesul inregistrat anul trecut, Diverta a relansat doua campanii, „Dai carte, ai parte!” si “Facem schimb de jucarii?”.

Campania „Dai carte, ai parte!” se va derula in perioada 10 februarie – 15 august 2011. Pentru a participa la campanie, trebuie sa donezi o carte veche si primesti un cupon de reducere de 20% din pretul recomandat de editura, pentru o carte noua.

Voucherele de reducere nu se cumuleaza pentru achizitia unui titlu si pot sa fie folosite in termen de 15 zile de la acordare.

Cartile primite sunt directionate catre SOS Satele Copiilor si Fundatia RTC, precum si catre biblioteci din intreaga tara si centre de copii. In prima editie a campaniei “Dai carte, ai parte!” s-au donat 11.400 de carti.

O parte dintre ele a fost donata pentru infiintarea Bibliotecii Romanesti din Canada, pentru care Diverta a primit titlul onorific de Membru Fondator.

“A fost o surpriza placuta pentru noi sa avem un succes al campaniei peste asteptarile noastre. Am primit cereri de la bibliotecile din tara pentru a le dona carti, avand in vedere fondul de carte, cat si bugetul restrans de care dispun.” – Amalia Buliga – CEO Diverta

Editurile care participa la campanie sunt: Rao, Corint, Litera International, Trei, Humanitas, Curtea Veche, House of Guides, ERC Press, Tritonic, Injoy Books, Noi si Pandora M.

Campania „Facem schimb de jucarii?” se va derula in perioada 10 februarie – 15 august 2011. Pentru fiecare jucarie veche donata clientul primeste un voucher de reducere de 15% la cumpararea unei jucarii noi.

Voucherul de discount poate fi utilizat in termen de 15 zile de la data primirii. Voucherele nu se cumuleaza pentru achizitia unui singur produs.

Jucariile donate se vor directiona catre SOS Satele Copiilor, Fundatia RTC, precum si spre centre de plasament.

„Multumim Diverta pentru frumoasele jucarii donate celor 60 de copii din cadrul centrului de copii Cristina cu prilejul sarbatorii de Mos Nicolae.” – Directia de Asistenta Sociala si Protectia Copilului, Constanta

La editia I a campaniei s-au donat peste 1700 de jucarii care au ajuns in gradinite, centre de copii si la copii cu situatie financiara dificila. Datorita numeroaselor multumiri primite de la parteneri, Diverta reia campania „Facem schimb de jucarii?” pentru a sprijinii centrele si copiii defavorizati.

Pentru detalii contactati Flaviu Pastor  Director Marketing & PR [email protected] .