Mega Image a lansat concursul de proiecte: “Fabrica pentru un viitor curat””

0

Mega Image a lansat la 22 mai 2012 o campanie verde de amploare vizand utilizarea energiei verzi, reciclarea si platforma Fabrica pentru un viitor curat.

Principalul element de interes al acestei campanii Mega Image, este lansarea concursului de proiecte Fabrica pentru un viitor curat,  pentru ONG-urile active in domeniul mediului din Romania. Multumita suportului celor mai importanti 200 de furnizori Mega Image care sprijina concursul, ne pozitionam corect inca de la prima editie,tintind scaderea amprentei de carbon, castigarea vizibilitatii si atentia publicului.

Toate ONG-urile care au propuneri de proiecte privind reducerea amprentei de mediu, in sens larg, sunt incurajate sa participe. Procesul de selectie va genera o lista scurta de proiecte. Lista scurta va fi facuta in baza evaluarii comitetul de selectie si a voturilor acordate de angajatii Mega Image.Intreg procesul de selectie va fi transparent si prezentat online.

Cele 3 proiecte castigatoare, vor beneficia de un grant in valoare de 20.000 euro fiecare. Proiectele propuse trebuie sa aiba o durata maxima de 12 luni si rezultatele vor fi monitorizate de Mega Image.

Mai multe detalii privind proiectele de mediu Mega Image se pot obtine accesand www.mega-image.ro/fabrica-pentru-un-viitor-curat

Mai multe detalii privind concursul de proiecte Fabrica pentru un viitor curat siInstructiunile de Aplicare se pot obtine accesand www.mega-image.ro/fabrica-pentru-un-viitor-curat/parteneriat.php.

Termenul limita pentru depunerea propunerilor de proiecte este 22.iunie.2012.