SAP Romania investeste in tinerii romani cu potential

0

Desi climatul economic si politic romanesc este unul defavorabil, companiile responsabile continua sa sustina dezvoltarea profesionala a tinerilor cu potential. SAP, liderul mondial in domeniul aplicatiilor software pentru gestiunea companiilor, investeste in tinerii pregatiti sa raspunda afirmativ provocarii de a pleca la drum pe cont propriu. Astfel, trei tineri romani cu potential, dar fara posibilitati materiale, vor beneficia de burse oferite de SAP Romania pentru a participa la Start Me Up, scoala de antreprenoriat marca Akcees.

Andra Radulescu (student in cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti, Facultatea de Cibernetica si Informatica Economica), Ana Stamatescu (student la Universitatea Politehnica Bucuresti, Facultatea de Automatica si calculatoare) si Melania Galea (masterand in Informatic la Universitatea Babes Bolyai Cluj) vor beneficia de burse SAP Romania pentru participarea la scoala de vara Start Me Up. Acestea acopera integral participarea la sesiunile de training si toate materialele de curs, cazare in regim de pensiune completa la Pensiunea White Horse din Predeal, consiliere si mentorat gratuit timp de 1 an dupa absolvirea programului, dar si discounturi la evenimentele Akcees si cele ale partenerilor.

Consideram ca tinerii cu potential antreprenorial pot contribui semnificativ la dezvoltarea Romaniei prin infiintarea de noi afaceri sustenabile si crearea de locuri de munca. SAP Romania sustine acesti tineri talentati, insa fara posibilitati materiale si suntem convinsi ca investitia facuta va deschide noi orizonturi pentru participantii Start Me Up” , a declarat Valentin Tomsa, Director General SAP Romania.

Scoala de vara Start Me Up va avea loc in perioada 22 – 28 iulie la Pensiunea White Horse din Predeal si va aduce impreuna 25 de tineri cu potential antreprenorial, un trainer international, si antreprenori si investitori importanti din Romania. Pe parcursul celor 5 zile ale evenimentului, participantii vor invata care sunt pasii pe care trebuie sa ii parcurga pentru a transforma o idee intr-o afacere de succes.

Printre invitatii speciali ai evenimentului se numara Peter Barta (Director Executiv Fundatia Post-Privatizare), Dragos Anastasiu (Presedinte Eurolines si TUI Travel Center), Bogdan Iordache (co-fondator How to Web), Valentin Tomsa (Director General SAP Romania), George Lemnaru (co-fondator eRepublika si Naturaplant.ro), Bogdan Grosu (fondator Grosu & Asociatii), Tiberiu Mitrea (Fondator Natura Lact) sau Niels Schnecker (om de afaceri, analist economic, colonel in retragere al US Air Force si om de televiziune).

Start Me Up este un eveniment organizat cu sprijinul BRD Groupe Societe Generale, SAP Romania, Rompetrol, Microsoft, Fundatia Post-Privatizare, School for Startups Romania si Prove PR, si al partenerilor logistici Pensiunea White Horse si Red Bull.