Catalogul Societatii Civile – APPA PRIETENII NOSTRI

0

Descarcati Raportul Romania 2010. Sectorul neguvernamental – profil, tendinte, provocari  |  Inregistrati-va organizatia in Catalogul Societatii Civile!  |  Descarcati “Ghidul de identificare si adresare a nevoilor emergente ale copiilor din Romania”  |  Calendarul cursurilor FDSC  |  

dinpasiune-9814447

ypc-9152306

indaco-9876834

nonformalii-7055012

Denumire: APPA PRIETENII NOSTRI OUR FRIENDS CHARITY

Data ultimei actualizari: 01-07-2009

 

Cod fiscal: 17705294

Anul infiintarii: 2005

Misiune / Scop

Protectia animalelor, prevenirea si combaterea cruzimii.Promovarea protectiei animalelor, desfasurarea de activitati specifice protectiei animalelor.Controlul prin sterilizarea a reproducerii animalelor (caini si pisici).Semnalarea/rezolvarea cazurilor de maltratarea animalelor.Proiect de educatie si divertisment, programe educative in scoli.

Beneficiari

Asociatii/OrganizatiiFauna si floraElevi si studentiPersoane cu nivel de trai scazut – Alte categorii de persoane cu nivel de trai scazut – Someri – Persoane fara venituri sau cu venituri mici

Obiective Dezvoltarea de proiecte pentru implementarea sterilizarii pe o arie cat mai extinsa. Sterilizarea, vaccinarea pentru animalele comunitare.Elaborarea de metode de dezvoltare a constiintei civice, individuale si de grup, a populatiei cu privire la protectia animalelor.Promovarea programelor de educatie in scoli privind protectia animalelor.

Scurta prezentare a organizatiei

APPA “Prietenii Nostri” a fost fondata oficial in anul 2005 pentru a da un raspuns situatiei tragice care afecteaza cainii comunitari in Romania. O situatie iesita de sub control si sute de mii de caini exterminati in fiecare an. APPA “Prietenii Nostri” este o organizatie constituita ca persoana juridica de drept privat, neguvernamentala, apolitica, filantropica si independenta de orice organizatie de stat sau privata.

Pentru detalii complete despre organizatie trebuie sa va inregistrati.


inapoi sus

accelerator_hub-7624073

buzzcamp-6689724

fscbacau_banner-6285965