10 zile in care sa regenerezi Iasul! 40.000 lei finantare nerambursabila

0

Daca vrei sa redai viata orasului, sa faci din nuantele sterse, insule de culori, de zambete si de frumusete, acum ai oportunitatea sa-ti pui ideea in aplicare prin Fondul TRANSGOR LOGISTIK pentru revitalizare urbana.

Fondul TRANSGOR LOGISTIK pentru revitalizare urbana este o initiativa a SC Transgor Logistik SRL si a Fundatiei Comunitare Iasi, prin care iesenii pot sa regenereze orasul.

Fondul TRANSGOR LOGISTIK pentru revitalizare urbana a fost creat pentru iesenii care pot sa declanseze schimbari pe termen lung, dar pana acum, n-au gasit nici contextul, si nici resursele ca sa-si puna ideile in aplicare.

Valoarea totala a fondului este de 50.000 lei, din care 40.000 lei vor fi oferiti sub forma de finantare catre initiative din comunitate, iar 10.000 lei sunt alocati costurilor de management al procesului de finantare.

Prin Fondul TRANSGOR LOGISTIK pentru revitalizare urbana pot fi finantate proiecte care: transforma spatiile neutilizate in locuri cu impact estetic sau cu utilitate comunitara; amenajeaza gradini / spatii verzi / parcuri; construiesc noi spatii / lounge-uri urbane de relaxare si petrecere a timpului liber etc. Proiectele finantate trebuie sa vizeze spatii accesibile publicului larg. Nu vor fi finantate investitii de infrastructura la care accesul se va face pe baza de taxa sau va fi restrictionat in orice fel.

Trimite ideea ta de proiect pana pe 27 iunie 2016 la adresa [email protected] si ai posibilitatea sa primesti pana la 40.000 lei finantare nerambursabila pentru implementare.

TRANSGOR LOGISTIK, sponsorul care pune la dispozitie sumele necesare finantarii proiectelor, ofera solutii personalizate de logistica, expeditii si transport rutier pentru diferite tipuri de marfuri, cu destinatii din Europa de Est si Sud. TRANSGOR LOGISTIK investeste strategic in societate pentru a spori calitatea vietii comunitatii.

Mai multe informatii despre criteriile de eligibilitate, precum si despre modalitatea de participare se gasesc pe http://www.fundatiacomunitaraiasi.ro/fondurile/fondul-transgor-logistik/