„Serendino – Unde dai si unde crapa!”, competitie cu premii si finantari in valoare totala de 120.000 de dolari

0

Fundatia pentru o societate deschisa a lansat competitia „Serendino – Unde dai si unde crapa!”, cu premii si finantari in valoare totala de 120.000 de dolari SUA, in cadrul programului „SEn – The Social Enterprise”, ce sustine inovatia in domeniul antreprenoriatului social. Serendino este un program menit sa scoata la suprafata creativitatea, inventivitatea si inovatia oamenilor, indiferent de nivelul de educatie, de pozitia sociala sau de nivelul de trai, pentru a contribui la imbunatatirea calitatii vietii in comunitatile defavorizate din Romania. Partenerii strategici care sustin acest program sunt Scoala de Afaceri Romano-Americana ASEBUSS si compania de training Exec-Edu.

Vom acorda 20 de premii pentru cele mai inovatoare idei, in valoare totala de 20.000 de dolari SUA, astfel:

  • Premiul I, in valoare de 3.000 de dolari SUA,
  • Premiul al II-lea, in valoare de 2.000 de dolari SUA,
  • Premiul al III-lea, in valoare de 1.400 de dolari SUA,
  • 17 Mentiuni in valoare de 800 de dolari SUA/mentiune.

Dintre acestea, cele 10 idei care prezinta potentialul cel mai ridicat de a fi transformate in afaceri sociale vor fi finantate cu un buget maxim de 10.000 de dolari SUA fiecare, cu scopul de a le pune in practica. De asemenea, cei 10 finalisti vor beneficia de consiliere specializata din partea unui grup de consultanti, experti in antreprenoriat si alte domenii necesare demararii/ derularii unei afaceri cu scop social.

Aplicantii se pot inscrie in concurs utilizand formularul pe care il vor gasi pe site-ul programului, la www.serendino.ro. Termenul-limita pentru inscriere este 30 aprilie 2014, ora 17:00.